Hjälp & kundservice

Personuppgiftspolicy

SkimSafe AB är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559082-8645.

SkimSafe AB respekterar din integritet och din rätt att bestämma om du vill dela dina personliga uppgifter eller inte. Vi är alltid öppna med vilken information om dig som vi sparar och varför vi gör det. Informationen vi sparar förvaras på ett säkert sätt.

Vår personuppgiftspolicy är tillämplig när du interagerar med oss, t.ex. när du använder vår hemsida eller kontaktar vår kundsupport. När du använder vår hemsida sparar vi följande information:

  • IP-adress och webbaktivitet, t.ex. vilka delar av vår hemsida du besöker och vad du köper. Informationen används för att förbättra köpupplevelsen på vår hemsida och i marknadsföringssyfte. Din webbaktivitet sparas med hjälp av cookies på din enhet. Sådana cookies följer dig och ditt surfbeteende i syfte att kunna anpassa din köpupplevelse och marknadsföring baserat på ditt beteende.
  • Dina kontaktuppgifter. Informationen används för att kunna leverera din order, tillhandahålla tjänsten du beställt, fullgöra vårt åtagande om att informera dig om när livslängden på din produkt närmar sig sitt slut, för marknadsanalys och i marknadsföringssyfte.
Personuppgifter vi samlar in

Vi inhämtar i första hand uppgifter direkt från dig och personuppgifterna vi samlar in är namn, adress, telefon och e-postadress. Om du köpt en tjänst som kräver att vi lagrar ditt personnummer så lagras även det. Vi kan komma att komplettera och uppdatera dina uppgifter från andra offentliga register som t.ex. SPAR, om det är nödvändigt för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig.

Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Företaget kommer att lagra dina personuppgifter så länge du är kund hos oss.

Information som kan lämnas ut

Vi kan dela med oss av information till andra företag som behandlar data på uppdrag av oss för att vi ska kunna utföra våra tjänster, t.ex. analys, distribution eller andra tjänster för att upprätthålla och tillämpa våra användarvillkor och leveransvillkor. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess. 

Företaget samarbetar endast med partners som behandlar personuppgifter inom EU/EES eller med företag som upprätthåller samma skyddsnivå som inom EU/EES genom att t.ex. ha anslutit sig till den s.k. Privacy Shield överenskommelsen mellan EU och USA.

Återkallande av samtycke

Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke till att vi sparar dina uppgifter genom att kontakta oss på [email protected] eller 08-15 51 53.

Du kan en gång per år kostnadsfritt erhålla information om vilka personuppgifter vi registrerat, genom att skriftligt begära ett s.k. registerutdrag från SkimSafe AB.

Så här kontaktar du oss

För ytterligare information om personuppgiftshantering eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss på:

SkimSafe AB
Surbrunnsgatan 32
113 48 Stockholm
[email protected]
08-15 51 53

Denna policy uppdaterades senast 2020-06-25

Köpvillkor

Frakt och retur

Våra produkter levereras direkt till din brevlåda inom 3 arbetsdagar. Du behöver inte gå till posten och hämta ut ett paket.

Du kan returnera ditt köp inom 14 dagar från och med att du mottagit din order. Om du vill returnera din order skickar du ett mail till [email protected]. Vi kommer sedan att svara dig med instruktioner om hur du ska returnera din produkt/dina produkter till oss. Vi svarar normalt inom 24h på arbetsdagar. Du är själv ansvarig för fraktkostnader såvida inte produkten är defekt. Vi återbetalar hela köpeskillingen inom 7 dagar efter att vi fått tillbaka din order. Om du vill ångra ditt köp måste produkten/produkterna eller förpackningen vara i oskadat skick så att vi kan sälja dem på nytt.

Livslängd och garanti – SkimSafe-kortet

SkimSafe-kortet har en förväntad livslängd på 5 år och vi erbjuder 24 månaders garanti mot fabrikationsfel. Om din produkt innehåller ett fabrikationsfel ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny produkt. Vi kan inte garantera att en innehavare av SkimSafe-kortet inte råkar ut för skimning. SkimSafe-kortet skyddar till exempel inte mot skimning via kortläsare på bensinstationer, i bankomater eller i kortterminaler i butiker.

Dessa köpvillkor uppdaterades senast 2020-06-25