SkimSafe® skyddskort – det säkraste och mest effektiva skyddet för dina bank- och betalkort!

Din säkerhet är vårt ansvar. Vi utvecklar innovativa säkerhetsprodukter med största precision och gör allt för att du ska känna dig trygg i din vardag. Läs mer nedan om varför din nästa skyddsprodukt bör komma från SkimSafe®.

SkimSafe-kortet

cardcompressed

Vi bidrar till en tryggare vardag

SkimSafe-kortet är det tryggaste valet när det gäller skydd mot trådlös skimning för dina bankkort, och det är vi säkra på. Det finns ingen annan som har så noggranna och stränga kvalitetstester som vi har för att säkerställa att ditt skydd fungerar som utlovat. SkimSafe-kortet är lika tunt som ett vanligt betalkort och skyddar alla dina bankkort på en gång. När du använder SkimSafe-kortet kommer du inte märka att du aktivt skyddar dina bankkort, men när SkimSafe-kortet ligger i din plånbok så är det alltid redo att sätta stopp för tjuvarna.

UTVECKLAT AV SÄKERHETSEXPERTER

SkimSafe-kortet är patentsökt och utvecklat av säkerhetsexperter. Våra experter har bl.a. varit med i SVT, Aftonbladet och Expressen.

ETT ENDA KORT RÄCKER!

Ett SkimSafe skyddskort skyddar alla dina betalkort från trådlös skimning. Bara placera SkimSafe-kortet i din plånbok så är du skyddad. SkimSafe-kortet skickar ut en störsignal som stör ut tjuvarnas försök att läsa av dina betalkort.

HÖGSTA SÄKERHET

Vår patentsökta teknik är överlägsen andra lösningar när det gäller att skydda dina betalkort. Varje SkimSafe-kort testas individuellt i vårt laboratorium för att säkerställa att det fungerar till 100% före det levereras till dig.

PERFEKT GÅVA

Skydda din familj och vänner, SkimSafe-kortet är en omtänksam gåva som passar alla som använder betalkort. Ge bort extra sinnesro till någon du bryr dig om!

VARNING

Många andra tillverkare använder billiga komponenter i produkter som försöker efterlikna vårt skydd. Högre kvalitet på komponenter som t.ex. antenner ger ett mer pålitligt och säkrare skydd för dina betalkort. Vi använder endast högsta tillgängliga kvalitet på alla komponenter så att du kan känna dig trygg. Skulle du köpa en bil med säkerhetsbälten av låg kvalitet som inte testats om de faktiskt fungerar eller en bil med säkerhetsbälten av hög kvalitet som testats noggrant?

Vad säger våra kunder?

Auktoriserade återförsäljare

Säljs hos världens största butikskedjor

Vi samarbetar med några av världens mest kända varumärken, bland annat Walmart, Clas Ohlson, MediaMarkt och John Lewis.