SkimSafe Premium är här. Nu ingår assistans vid oönskade kortköp.

Ord.pris 399kr/år - NU 299kr första året!

Nya SkimSafe Premium med köpskydd
Få ditt nya kort levererat direkt i brevlådan
Beställ innan ditt gamla kort slutar fungera och känn dig trygg!

SkimSafe Premium är vårt bästa erbjudande som ger dig maximal trygghet. När en uppdatering av SkimSafe-kortet släpps eller om ditt nuvarande kort går ut så får du hem ett nytt SkimSafe-kort direkt i brevlådan. Dessutom ingår assistans av SkimSafes bedrägeriexperter ifall det skulle ske en debitering på ditt betalkort som du inte känner igen. Vi hjälper dig att utreda vad som hänt och att få tillbaka dina pengar.

Tjuvar kan trådlöst stjäla dina kortuppgifter på upp till 1 meters avstånd. De kan sedan använda kortuppgifterna för att handla online och tömma ditt konto på pengar.

SkimSafe-kortet är Sveriges mest använda skydd mot trådlös skimming. Ett enda SkimSafe-kort i din plånbok skyddar alla dina bankkort mot trådlös stöld av kortuppgifter.

Om SkimSafe

Vi är ett svenskt säkerhetsföretag som sedan starten 2016 har hjälpt svenskar skydda sig mot moderna bedrägerier. Vi utvecklar innovativa säkerhetsprodukter och tjänster som gör att du kan känna dig trygg i din vardag. Idag har vi hundratusentals nöjda kunder och vi samarbetar med stora etablerade butikskedjor i hela världen så som Clas Ohlson, MediaMarkt, BestBuy och Walmart. När du köper ett SkimSafe-kort kan du vara säker på att det är noggrant testat för att säkerställa att kortet skyddar som det ska.